Kotišová Martina

Kotišová Martina

,,Gondolok a gyermekeimre, ezért mindenekelőtt a saját egészségemet kell szem előtt tartanom!”

„Martina az unokatestvérének köszönhetően kereste fel a NUTRI FOOD PLAN M-Palác Brno-ban található tanácsadó központját, aki személyesen hozta el őt a táplálkozási tanácsadóhoz. Ő maga is táplálkozási tanácsadó központunk ügyfele volt,“  – emlékszik vissza Francová asszony, a tanácsadónő, Martinkára – aki két kislány édesanyja. „Pont a gyermekei miatt hozta el őt az unokatestvére hozzánk. Azt mondta, hogy segítenünk kell neki.“

Martinkán az anyaság meglehetősen mély nyomot hagyott, mindenekelőtt az alakján. Maga is próbálkozott különféle diétákkal, de jelentős eredmény nélkül.

Kezdetben nehéz volt a fogyás. martinka más protein diétával kezdte, az ételek egyáltalán nem ízlettek neki, a teste pedig nem akart együttműködni. Ezen felül többször megbetegedett, antibiotikumot kellett szednie, így a súlycsökkentő program a tervezettől eltérően elhúzódott, olyannyira, hogy néha már úgy tűnt, Martinka feladja. Egy átfogó diagnosztikát követően beállítottuk a NUTRI FOOD PLAN személyre szabott súlycsökkentő és táplálkozási programot a NutriFood szénhidrátcsökkentett élelmiszerei segítségével, és mindezek után Martinka súlycsökkenése szinte varázslatos módon megindult.

Az eredmény pedig kiváló!

Martinka átváltozása tulajdonképpen a legtöbb pozitív reakciót váltja ki azoknál az embereknél, akik rendszeresen követik az eseményeket és az elért eredményeket a NUTRI FOOD PLAN M-Palác Brno-ban található tanácsadó központjában. Az ügyfelek szájából többször elhangzott, hogy Martinka valami fantasztikus változáson ment keresztül és mára nagyon is csini asszony vált belőle.

Átalakulása révén számos ismerősét inspirálta, akik neki köszönhetően döntöttek úgy, hogy harcba szállnak a felesleges kilóik ellen. Mindannyiuknak szorítunk, hogy olyan sikeresek legyenek, mint Martinka.

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH