Bachratý Marek

Bachratý Marek

„Miért fogytam le? …hát a SZERELEMÉRT!”

A diéta időtartama: 4 hónap
Életkor: 37 év
Magasság: 177 cm

Kezdő súly: 113 kg
Jelenlegi súly: 78 kg
Sólyveszteség: -35 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Életem során az „elfogadható“ súly és a magas túlsúly időszakai váltakoztak. Amikor sikerült pár kilót fogynom, azt mondtam: „Remek, ez már maradhat“. Igazából sohasem érdekelt különösebben. Mindig fontosabb volt a munka és a vele járó stressz, valamint egyéb problémák.

Az igazi „Le akarok fogyni“ csak életem egy fontos döntésével ért el engem – meg akartam házasodni. Az én – ma már – feleségem akkoriban egyetértett, én pedig egyszeriben „rózsaszín szemüveg“ néztem a tükörbe. És ez volt számomra a legnagyobb motiváció – meglepni mindenekelőtt a családomat, de saját magamat is. Megmutatni, hogy le tudok győzni olyan akadályokat, mint az esti lakmározás, egészségtelen ételek, nap nap után mozgás nélkül és hasonlók.

Kerestem a módját, hogyan lehet a leggyorsabban fogyni, mígnem megtaláltam – a tanácsadó központot a trencséni Laugarício üzletközpontban, ahol a táplálkozási tanácsadónő az első vizsgálat után „szörnyű dolgokat“ mondott. Nem csak azt tudtam meg, mennyi a súlyom, hisz ezt egyébként is tudtam, hanem főleg, hogy mennyi rajtam a belső zsír és milyen az anyagcsere-életkorom. Az értékek kellemetlen meglepetésként értek: 67 év és a BMI 33 !!! Ez tényleg nagy pofon volt. Így hát azt mondtam, hogy új életet kezdek.

A rendszeres ellenőrzések a tanácsadónőmnél, a jól beállított súlycsökkentő program a NutriFood kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú élelmiszereivel és a későbbiekben sorra kerülő edzés a fitness központban megtették a hatásukat, és az eredmények hamarosan jelentkeztek is. Így már teljesíthettem a vágyamat – összeházasodni a szerelmemmel egy új és szebb testben.

Sikerült!

A 113 kg-os súlyom az étrendmódosításnak és a rendszeres edzésnek köszönhetően fokozatosan csökkent. A környezetem kisvártatva kezdte észlelni a változást a testemen, én pedig belülről is éreztem azt. Az esküvőm napján 78 kg-ot mutatott a mérleg. Az anyagcsere szerinti életkorom 25 év volt, én pedig hihetetlenül elégedett voltam, hogy meg tudtam csinálni. Legnagyobb jutalmam pedig a feleségem szemében tükröződő büszkeség volt.

Köszönettel tartozom a tanácsadónőmnek, Mgr. Eva Deckárovának a trencséni tanácsadó központból, aki végig kísért ezen az átalakuláson és a fogyókúra egész ideje alatt segítőkész volt és támogatott. Mindenkinek, aki változtatni szeretne az életmódján és a felesleges kilóktól mega kar szabadulni, azt tanácsolom, forduljon szakemberekhez – táplálkozási specialistákhoz, mert éppen az ilyen konzultációk és rendszeres ellenőrzések szükségesek a garantált sikerhez.

Mára a mozgás és az egészséges étkezés az életmódommá vált. Jelentősen javult az egészségi állapotom is. Már nincs gondom a légzéssel vagy a vérnyomással. Kitűnően érzem magamat fizikailag, de főleg lelki szempontból. A megnövekedett önbecsülés és önbizalom ösztönöz abban, hogy folytassam ezt a változást.

„Ha van ok, akkor van út is.“

Marek

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH