Novomestská Lenka

Novomestská Lenka

„Láttam, hogy a NutriFood diéta működik, így én is kipróbáltam.“

A diéta időtartama: 3 hónap
Életkor: 30 év
Magasság: 171 cm

Kezdő súly: 91,7 kg
Jelenlegi súly: 75,9 kg
Súlyveszteség: -15,8 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Igaz történetem a fogyásomról az idei karácsonyi ünnepek után kezdődött. Hogy máshogy, mint a már ismert, klasszikus módon, akkor, amikor kevesen tudnak ellenállni a finom karácsonyi csábításoknak kalóriadús ételek, majonézes saláták, sütik és édességek formájában. A valóság azonban rögtön karácsony után rám köszönt, amikor ráálltam a mérlegre és csalódottan róttam fel magamnak, meddig is hagytam elfajulni a „karácsonyi lakmározásaimat“. A mérleg nyelve több, mint 90 kilót mutatott!! Akkor azt mondtam, ezzel már kezdenem kell valamit és felkerestem a barátnőmet – a NutriFood táplálkozási tanácsadónőjét, Erikát. Ő maga is csodálatosan lefogyott a NutriFood diéta segítségével és ezzel az átváltozásával (mivel láttam rajta, hogy ez tényleg működik) ösztönzött engem is, mígnem eldöntöttem, hogy én is kipróbálom. Azon kívül viszont, hogy megszabadulok a felesleges kilóimtól, azt is akartam ezzel bizonyítani, hogy elég erős az akaratom ahhoz, hogy egy pozitív változás felé tereljem a szervezetemet, ami nem más, mint az egészséges életmód.

Rögtön újév után írtam is neki, időpontot egyeztettünk és találkoztunk. Minden nagyon egyszerű volt, a NutriFood élelmiszereivel való táplálkozás teljesen világos volt számomra és végig lehetett csinálni. Az első kilók nagyon gyorsan és könnyen mentek le, ami nagyon boldoggá tett. A kedvenc desszertem a karalábé és a retek lett. Leginkább a zöldségleveseket kedveltem meg, kedvencem a spárgakrémleves volt. A „extra héten“, amikor néhány étel engedélyezett volt, szívesen sütöttem töltött gombát cottage cheese-zel vagy cukkinivel és meg kell mondanom, fenségesek voltak. Az életmódom megváltoztatásával változtak az étkezési szokásaim is, így néhány élelmiszer a mai napig sem hiányzik. Nem ízlenek már például a rántott ételek és köretek, egyáltalán nem hiányzik az édesség és nagyon korlátoztam a kenyér fogyasztását is.

A diéta sikere, Erikába, a tanácsadónőmbe vetett hitem és néhány ember rosszakarása megduplázta bennem az eltökéltéget és az akaratot, hogy lefogyjak, így a diéta mellett elkezdtem aktívan tornázni és erősítő edzésekre járni egy hosszú évek óta sportoló személyi edző segítségével. Rendszeresen dolgozok magamon, a mozgás pedig örömmel tölt el. Életem a jó irányba változott, rengeteg az energiám és az életkedvem óriási, az „átváltozásomat“ illető pozitív visszajelzések pedig hihetetlen módon hajtanak előre. Nem mindenki örül azonban őszintén a sikereimnek és nem is találok mindenkinél elismerésre, de annál jobban esnek a tekintetek, amikor a többiek látják rajtam, hogy tényleg megcsináltam. Azonban minden saját magunknál kezdődik és magunknak kell igazán akarnunk.

Sok szerencsét kívánok hát Önnek is a NutriFood diétához,
Lenka Novomestská

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH