Verešová Božena

Verešová Božena

„Egészségügyi okok miatt döntöttem a diéta mellet.“

A diéta időtartama: 3 hónap
Életkor: 43 év
Magasság: 165 cm

Kezdő súly: 110,2 kg
Jelenlegi súly: 89,4 kg
Súlyveszteség: -20,8 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Egészségügyi okok miatt döntöttem a diéta mellett. A súlyom több, mint 110 kg volt, ami természetesen különböző egészségügyi komplikációkat és korlátozásokat okozott. Többek között az öltözködéssel is gondjaim voltak, mert ilyen testsúly mellett a szokványostól eltérő méreteket kellett hordanom. Amikor a környezetemben nyilvánosan is bejelentettem, hogy le fogok fogyni, mindenki csak igyekezett leplezni a mosolyát, néhányan pedig nyíltan alá is becsültek és a tudtomra adták, hogy nem leszek rá képes.   

A NutriFood súlycsökkentő programjával remek kolléganőmön keresztül kerültem kapcsolatba, aki szintén ezt a diétát tartotta és nagyon sikeres volt nála. Az eredményei kitűnőek voltak és láthattam rajta, hogy valóban működik. Így hát megkerestem őt ezzel kapcsolatban, ő pedig kért is számomra egy időpontot Erika Litecka-nál, a NutriFood táplálkozási tanácsadónőjénél Skalica-n. Elmentem az első kivizsgálásra és konzultációra, ahol minden kérdésemre választ kaptam az étkezéssel kapcsolatban és természetesen néhány utasítást a NutriFood élelmiszerekhez, de arról is tájékoztattak, hogyan kell helyesen táplálkozni és mi mindent sorolhatok bele a diétás és a későbbiekben a „diéta utáni“ étrendembe. Elmagyarázta, hogyan kell eljárnom, hogy az eredmény a lehető legjobb és leghatásosabb legyen számomra, és hogyan szabadulhat meg a felesleges kilóimtól egészséges módon, valamint, hogy hogyan őrizzem meg a súlyomat a továbbiakban jo-jo effektus nélkül. Elhatároztam, hogy mindent megteszek saját magamért és többször tíz kilót adok le a túlsúlyomból. Elégedetten mondhatom, hogy nagyon jól fogytam annak ellenére is, hogy az első hét nehezebb volt. Azután már ment egy-kettő minden. A rendszeres ellenőrzések alkalmával a tanácsadónőnél minden kérdésemet megbeszélhettem, melyek a fogyás során adódtak.

Örültem annak, hogy ez a diéta semmiféle éhezést nem követel.

Leginkább a NutriFood koktélokat és leveseket kedveltem meg. Reggelire és vacsorára koktélt fogyasztottam, ebédre pedig finom NutriFood leveskét. Ha két étkezés közben megéheztem, fehér és zöld színű zöldséget ettem nyersen vagy főve. A diéta során folyamatosan támogatott a családom – főleg a gyermekeim. Legnagyobb támaszom, egyúttal példaképem is a már említett kolléganőm, Pavlinka volt, aki szintén ezt a diétát tartotta és kitűnően festett. Nekik is köszönhetem, hogy szinte játszva végig csináltam és az elért mínusz 20 kg eredménnyel nagyon-nagyon elégedett vagyok.

Most mindenki azt kérdezgeti, mit csináltam, hogy ennyire lefogytam. Meg vannak lepődve, és mindazok, akik nem hittek benne, hogy komolyan gondolom, most dícsérnek és bókolnak, hogy ez nagyon jót tett nekem és valóban jól nézek ki. Az a lényeg azonban, hogy én magam kitűnően érzem magamat, főleg egészségi szempontból. Megszűntek a mozgással járó fájdalmak, nem fájnak annyit a térdeim és a legjobban annak örülök, hogy új – és kisebb ruhákat vettem magamnak, már a szokványos méretekben és boltokban.

A NutriFood diétára esküszöm, mert szó szerint megváltoztatta az életemet. Gyors, hatékony és egészséges módszer, hogy szépek és karcsúak legyünk.

Božena Verešová

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH