Soňa Gregurková

Soňa Gregurková

“Megtaláltam azt a diétát, ami valóban működik.”

Kezdő súly: 86 kg
Jelenlegi súly: 66 kg
Súlyveszteség: -20 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Soňának hívnak, 20 éves vagyok. A történetem a középiskolában kezdődött. Amikor a középiskolát elkezdtem, 70 kg voltam, ami a 174 cm magasságomhoz nem olyan rossz. Elkezdtem fogamzásgátlót szedni és egy év leforgása alatt a súlyom ellenőrizhetetlenül kúszott fel 90 kg-ra. Egész évben nem álltam a mérlegre, mert féltem attól, amit mutatott volna. Mindenki mondogatta, hogy meghíztam. Én ezt tudtam és láttam is, csak nem akaródzott bármit is kezdenem vele. A következő 2 évben kipróbáltam különféle diétákat, edzéseket, étrendeket, de semmi sem érdekelt egy hónapnál tovább. A súlyom csak 86 kg-ig csökkent. Mindig is – elnézést a kifejezésért – tettem rá magasról.

A középiskola után egyszer a legjobb barátnőm, Lucia azzal állt elő, hogy egy új diétát talált – a NutriFood-ot, ami mellett nem kell tornáznom és emellett semmiféle koplalásról sincs szó. Ez egy instant/koktélos diéta, tehát különböző koktélok, levesek, kásák, omlettek vagy spagetti és hasonlók, amik ráadásul nagyon finomak is. Tehát semmi főzőcskézés, csak össze kell keverni és kész is. Lucka is mindig a túlsúllyal küzdött, így azt mondta, belevág. Szintén ki akartam próbálni, de féltem, hogy egy idő után újra feladom vagy hogy nem fog működni, mint minden más, amit eddig kipróbáltam. Ezért azt mondtam neki, hogy még várok vele, és majd az ő eredményei alapján fogok dönteni.

Három-négy hét elteltével hihetetlen változást láttam rajta, úgyhogy azt mondtam, hogy belevágok én is! Nagyon féltem, hogy nem tudom majd végig csinálni. Az édesség mindig is a gyengém volt. Végül is rászántam magam, megnéztem a Facebook oldalukat és a NutriFood.sk weboldalt, megszereztem az elérhetőséget Erika Liteckára, akinek Szakolcán van az irodája, ami az én városomhoz a legközelebb esik, felhívtam őt és megállapodtunk egy találkozó időpontjában. Az első két hét volt a legnehezebb. Állandóan éhes és fáradt voltam, mivel a tanácsadónőm szerint a szervezetem tisztult és detoxikálódott, de eltökéltem, hogy kezdek magammal valamit, ráadásul a barátnőm is velem tartott ebben, így kölcsönösen támogattuk egymást és nem adtuk fel.

Két héttel a diétám kezdete után a nővérem is rászánta magát és csatlakozott hozzánk. Később már más ételek is bekerültek az étrendembe, így gyorsan megszoktam a diétát és a kilók csökkentek. Mosolyogva figyeltem magamon a fokozatos átalakulást. Mindenki mondogatta, hogy milyen jól áll nekem, hogy milyen „jó csaj“ lett belőlem, ez pedig nagyon boldoggá tett és ösztönzőleg hatott rám. Soha azelőtt nem éreztem ilyen jól magamat. A diéta mellett sportolni is elkezdtem, ami meglepetésemre nagyon érdekelt, ami soha azelőtt nem történt meg. 10 hétnyi teljes étrendhelyettesítés + 5 hétnyi ún. „szilárd táplálékra való átmenet“ után, amit a teljes étrendhelyettesítés után abszolválni kell, fantasztikus 20 kilóg fogytam és először az életem során elégedett vagyok az alakommal.

A diétát egyszer sem szegtem meg és mindazoknak, akik ki szeretnék próbálni, bizonyosan merem ajánlani és még annyi, hogy nem éri meg megszegni, mert ha megszegi, csak önmagát csapja be, senki mást. Ezúton szeretném megköszönni főleg Erika Liteckának, aki mindig segített, amikor írtam neki, tanácsokat adott és biztatott minden ellenőrzés alkalmával, de legfőképp segített elérni ezt a fantasztikus átalakulást. Köszönöm!

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH