Étkezés és folyadékbevitel

Szükséges megenni mind a három adagot naponta?

Igen, kulcsfontosságú a napi három adag elfogyasztása. Ezek ugyanis olyan tápanyag-értékkel bírnak, amelyre a szervezetnek az egész nap folyamán szüksége van. Ugyanolyan fontos megenni vagy meginni a teljes adagot és nem csak annak felét.

Érzek majd éhséget a diéta során?

Az éhségérzet a diéta első és második hetében jelentkezhet. Ez az érzés természetes, mivel egyszeriben sokkal kevesebb kalóriát fogyaszt naponta, és ez nagy változást jelent szervezetének. A harmadik hét elérkeztével az éhségérzet általában eltűnik és a szervezet hozzászokik az új táplálékhoz. Fontos, hogy ne szakítsa meg az étkezési tervet, mert megnövekedett kalóriabevitel esetén az éhségérzet is fokozódik, így Ön nem éri el a célját. Ezért javasoljuk, hogy bírja ki a végéig a diétába való beavatkozás nélkül.

Mennyi vizet kell meginni naponta?

A víz kulcsfontosságú az egészségünk szempontjából. Ebből adódóan ajánlott, tekintet nélkül arra, hogy diétázik-e vagy sem, naponta 2 – 3 liter vizet elfogyasztani. Az olyan diéta, amely a NutriFood-hoz hasonló ételeket tartalmaz, vízhajtó hatással bír a szervezetre. Kiszáradás esetén pedig felléphet fejfájás, fáradtság, hányinger vagy gyengeség érzet. Ezért nagyon fontos az elvesztett folyadék pótlása a szervezet számára. Az elegendő mennyiségű víz fogyasztása felgyorsítja a fogyás folyamatát, beleértve a káros anyagok kiválasztását a szervezetből. A napi folyadékmennyiséget osztja el több kisebb adagra, mivel nem biztonságos túl nagy mennyiségű vizet egyszerre elfogyasztani.

Fogyaszthatok alacsony kalóriatartalmú italokat a fekete tea és a kávé rovására?

A NutriFood diéta során biztosan nem. Amennyiben gondot okoz a tiszta víz fogyasztása, ihat kávét cukor és tej nélkül, teákat (feketét, zöldet, fehéret, gyógynövényeset) vagy a NutriFood alacsony kalóriatartalmú ízesített italait, hogy szervezete jól hidratált legyen. A többi ital fogyasztása kizárt, mégpedig a cukortartalmuk és a citromsav esetleges előfordulása miatt, ami megzavarhatja a zsírégetést és a ketózis folyamatát.

Megengedett az alkohol fogyasztása a NutriFood diéta során?

A NutriFood diéta során az alkohol fogyasztása nem megengedett. Szervezetünknek nincs szüksége alkoholra, ezenkívül magas a kalóriatartalma – 7 kcal/gramm. Ez leállítaná a fogyás folyamatát, ezáltal pedig megzavarná az egész kezelést.

Ihatok a diéta során kávét?

Igen, kávét fogyaszthat, de csak kis mennyiségben, valamint tej és cukor nélkül. Ha nem tud neki ellenállni, igyon inkább koffeinmentes kávét. A koffein serkentőanyag, mely befolyásolja sz emberi szervezetet, és a legrosszabb esetben zaklatottságot válthat ki. A kávé egészséges alternatívája a gyógynövényes tea, melyet szinte korlátlan mennyiségben fogyaszthat.

Elegendő vitamint és ásványi anyagot tartalmaz a NutriFood diéta ahhoz, hogy a klasszikus étrend teljes értékű helyettesítője legyen?

A NutriFood diéta egy rendkívül kiegyensúlyozott étrendet biztosít, amely tartalmaz minden tápanyagot, melyre a szervezetnek szüksége van. A súlycsökkentő program során semmiféle tápanyaghiányt nem fog tapasztalni.

Rághatok a NutriFood diéta során cukormentes rágógumit?

A cukormentes rágógumi nem ártalmas. Viszont ha ellen tud állni neki – ne rágja. Ha nem tud ellenállni, maximálisan 2 – 3 percig rágja, utána dobja el. A rágógumi ugyanis gyakran éhségérzetet idéz elő.

Szükséges a diéta során vitamin-kiegészítőkkel támogatnom a szervezetemet?

A NutriFood diéta fő előnye, hogy a kezelés során a szervezetnek nincs szüksége semmilyen vitaminpótlásra. Az ételek tápanyagtartalma kiegyensúlyozott, és elegendő mennyiségű vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaznak. Sokakat aggodalommal tölt el a súlycsökkentő diéta során, hogy ha naponta 1000 kcal-nál kevesebbet fogyasztanak el, testi tünetek jelentkeznek és egészségi állapotuk megromlik. Emiatt a NutriFood diéta esetében nem kell aggódni. Azok az emberek, akik ezen diéta segítségével fogytak le, megerősítették, hogy egészségügyi problémák nélkül sikerült leadniuk súlyfeleslegüket.

Alkalmas a NutriFood program vegetáriánusok számára is?

Igen, a diéta alkalmas vegetáriánusok számára is. A NutriFood egyetlen terméke sem tartalmaz húst. Magasabb viszont a D-vitamin tartalmuk, ami kifejezetten alkalmas a vegetáriánusok számára (sajnos, vegánok részére nem alkalmas). Ezen kívül a diéta biológiai termékekből tevődik össze, melyek elősegítik a gyorsabb felszívódást a szervezetben.

Miért nem ajánlott napi három fő étel elfogyasztása?

A napi három fő étel a magas kalóriatartalom miatt nem megfelelő, mint amennyit a többi NutriFood termék tartalmaz. Rendszeres fogyasztásuk megzavarhatja a ketózis szintjét. Következésképpen ez megzavarná a zsír lebontását és az egész fogyás leállásához vezetne. A COMPLETE program keretében fogyaszthat koktélokat, leveseket, kását, esetleg csokiszeletet, és a második hetet követően egy adagot fő étellel helyettesíthet.

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH