Michaela Sadinská

Michaela Sadinská

„Csak a NutriFood diéta segített! Szebb menyasszony lehetek!“

A diéta időtartama: 2 hónap
Életkor: 29 év
Magasság: 173 cm

Kezdő súly: 104 kg
Jelenlegi súly: 90 kg
Súlyveszteség: -14 kg
Derékbőség:  – 25 cm

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Azért jelentkeztem a NutriFood „Csábító fogyás“ c. versenyébe, mivel szerettem volna javítani az egészségi állapotomon, megszabadulni az ízületi fájdalmaktól, melyet a túlsúlyom okozott, valamint a közelgő esküvőm is nagy ösztönzés volt. Egyszerűen csak azért, mert tetszeni akartam önmagamnak és főleg jól akartam érezni magamat a bőrömben és egészséges akartam lenni. Magáról a versenyről a facebookon keresztül szereztem tudomást és egy percig sem haboztam bejelentkezni. Nagyon egyszerű volt. Megírtam a történetemet, hogy hogyan is kerültem abba a helyzetbe, melyben már teljesen tanácstalan voltam a felesleges kilóimat illetően. A szerencse végül is rám mosolygott.

A NutriFood diéta nagyon sokat adott nekem…

Nem csak a testsúlyom csökkenéséről és a kóros elhízásom megoldásáról volt szó, a NutriFood reményt adott, felnyitotta a szememet és megmutatta, hogy ez igenis lehetséges. A táplálkozási tanácsadóval megejtett első vizsgálat után azzal az érzéssel távoztam, hogy az első – és egyben a legfontosabb lépést már megtettem és most már minden csak rajtam áll, miként is állok hozzá az egészhez. Az elhatározásom pedig, hogy lefogyok, óriási volt. Hiszen kinek is tetszene, ha mindenki csak nevetségessé tenné? A legrosszabb az volt, hogy a volt barátom mindenhol és mindenki előtt csak szégyenbe hozott és lehordott.

Most minden másképp van…

Vőlegényem, ahogy az egész családom is mellettem álltak, támogattak engem, a jövendőbeli anyósom pedig szolidárisan velem együtt fogyókúrázott. Nagyon megszerettem a tanácsadónőnél tett rendszeres ellenőrzéseket, mivel nagyon ösztönzőleg hatottak rám, az eredményeim pedig minduntalan segítettek tovább menni. Mindenki hitt abban, hogy meg tudom csinálni, de legfőképpen én magam voltam erről meggyőződve. Hiszen a súlyom egyre csak csökkent, az önbizalmam pedig nőtt.

A diéta nagyon ízlett.

Lehet, kissé abszurdnak tűnik, viszont tény, hogy a NutriFood diétás ételei igazi finomságok. Némelyiket annyira megszerettem, hogy még most is azokkal helyettesítem a kalóriadús vacsorákat vagy elkészítem a kedvelt csokis koktélomat, amikor nem jut időm a reggelire. A NutriFood diéta megtanított rendszeresen étkezni, legfőképp pedig odafigyelek az elegendő folyadékbevitelre, amit azelőtt nem igazán tettem.

-14 kg két hónap leforgása alatt!

A súlycsökkentő program eredményével nagyon elégedett vagyok. A súlyom 14 kilóval kevesebbet mutat. A NutriFood többek között megtanított helyesen táplálkozni és rávezetett az egészséges életmódra, mivel a súlycsökkentő program része nem csak maga a fogyás, de egy átmeneti időszak is és a testsúly fokozatos stabilizálása, hogy ne lépjen fel a nem kívánatos jo-jo effektus. Ennek érdekében az egész folyamatot képzett szakember felügyeli – egy táplálkozási tanácsadó. Ezt pedig tényleg nagyon díjazom, mivel a különféle diétás étrendkiegészítők esetében, melyeket azelőtt kipróbáltam és sikertelenek voltak és ráadásul még bármelyik drogériában vagy az interneten is meg lehet őket vásárolni, ez a jo-jo effektus nagyon is fenyeget. A táplálkozási tanácsadók vezetésével valóban gyorsabb a fogyás, mindenekelőtt pedig biztonságos. Az egész diéta során ügyeltek rám, ráadásként minden egyes kérdésemet megbeszélhettem velük, amik a fogyókúra alatt jutottak eszembe.

Igazán nagyszerű érzés ennyi kilóval könnyebbnek lenni, és ez még egészen biztosan nem a fogyásom vége, mivel eldöntöttem, hogy további kilóktól fogok még megszabadulni. Ma már tudom, ez hogyan lehetséges. Elég csak akarni, módosítani az étrenden, megszabadulni a rossz étkezési szokásoktól és természetesen egy kis mozgást csempészni az életbe. Sokkal jobban érzem magamat, könnyebb a járás is, nem fulladok ki és nem vagyok olyan fáradékony, mint előtte. Munka után ráadásul gyalog járok haza, amit csak dícsérni tudok és emellett tudom, hogy így teszek valamit magamért.

Örömmel tölt el minden bók, amit kapok!

A környezetem látja rajtam a nagy változást, ezért mindenki támogat és velem együtt örülnek. A NutriFood diéta mindenki számára alkalmas, aki nem tudja rábírni magát a fogyásra vagy csak nem tudja, miként is kezdjen neki. Mindezt saját tapasztalatból mondom. Semmi sem egyszerűbb, mint felkeresni a táplálkozási tanácsadót és tanácsot kérni, utána pedig összeállítani a személyre szabott súlycsökkentő programot. Mindent szépen és aprólékosan elmagyaráznak, semmitől sem kell tartani. Az én táplálkozási tanácsadónőim fantasztikusak voltak, mindig mosolygósak és jókedvűek. Az egész fogyás alatt támogattak. Ezúton is szeretném nekik nagyon szépen megköszönni, személy szerint mindegyiküknek, aki foglalkozott velem. Igazán nagyszerűek vagytok és mindenért nagyon hálás vagyok nektek, amit értem tettetek. Hiányozni fogtok. Szerencsére azonban már most tudom, ha valamiben nem leszek biztos, tőletek kérhetek tanácsot.

Minden jót!
Michaela Sadinská

IMG_8025vvvv
WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH