Lenka Hložková

Lenka Hložková

„A NutriFood rendszeres étkezésre tanított.“

A diéta időtartama: 2 hónap
Életkor: 41 év
Magasság: 170 cm

Kezdő súly: 80,9 kg
Jelenlegi súly: 71 kg
Súlyveszteség: -9,9 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

41 éves egyedülálló anyuka vagyok, a nap folyamán teljesen le vagyok terhelve. Egy gyermekem van, kislányom, aki most ünnepelte a tizedik szülinapját és vámügyintézőként dolgozom. Ez a munka elég sok strsszel jár és teljesen lefoglalja az ember minden percét.

A lányom születése után már nem volt magamra időm és így az történt, hogy a kilók elkezdtek rám rakodni. Igyekeztem korlátozni az evést, de ezt sem tudtam kézben tartani, mert többször is megtörtént, hogy megfeledkeztem a reggeliről és a tízórairól is, azután már csak az ebédnél kaptam észbe, amit mind egy szemig megettem, a vacsoráról nem is beszélve. Ahogy hazaértem, első utam a hűtőszekrényhez vezetett.

És ez így ment éveken keresztül…

Egyszer az interneten egy a helyes táplálkozásról szóló cikkre bukkantam és mivel érdekelt, hozzá is szóltam és röviden leírtam magamról, miért is nem tudok lefogyni, sem a súlyomat megtartani. Meglepetésemre észrevettem, hogy ez a cikk nem csak arról szült, hogy tanácsot adjon a fogyáshoz, de egy versenyt is meghirdetett, melyben négy hölgy lehetőséget kap, hogy elérje, amire vágyik – ledobni a felesleges kilókat. Szerencsére engem is kiválasztottak és a nyerő négyes közé tartoztam, mely a gyors és emellett biztonságos testsúlycsökkentés útjára léphetett szakemberek – táplálkozási tanácsadók – felügyelete alatt.

Az első vizsgálatot követően olyan étrendet ajánlottak, mely a NutriFood élelmiszereiből tevődött össze. Ez az étrend koktélokat, kásákat, de fő ételeket és leveseket is tartalmazott.

Az kell mondjam, valóban ízlettek az ételek.

Ami az étrend módosítását illeti, rendszeresen kellett ennem – napi három adagot és ha még éhes voltam, nyers, főtt vagy párolt zöldséggel lakhattam jól, fűszernövényekkel ízesítve. Ezeket a NutriFood élelmiszereivel is kombináltam, így azt mondhatom, hogy ez a diéta nem az éhezésről szólt. Ha valami édeset kívántam, a fő ételek között volt palacsinta is juharsziruppal. Igazán remek édes az ízük és az illatuk is, „nyamm“. Ezen kívül kiváló, természetesen alacsony kalóriatartalmú csokis szeletek is vannak.

Az elején nem volt könnyű, főleg az első héten, amikor még csak azt tanultam, hogyan is kell étkeznem. Fájt a fejem és nem éreztem túl jól magamat. De már a második héten jobbra fordult minden. Több energiám volt és sokkal jobban éreztem magam a bőrömben.

A munkahelyemen sokat kell lépcsőznöm, amitől azelőtt mindig kifulladtam, most pedig csak felfutok és teljesen rendben vagyok. Azelőtt a lábaim is be szoktak dagadni, ami szintén már a múlté.

Két hónap alatt tíz kilót sikerült fogynom.

A környezetem azonnal látta rajtam ezt a változást és csupa pozitív visszajelzést kaptam. Egy csomó ismerős, nők és férfiak is kérdezgették, hogyan sikerült ezt elérnem. Midegyiküknek örömmel ajánlottam a NutriFood diétát.

Számomra azonban az a fontos, hogy hosszú idő után végre jól érzem magamat és jó érzéssel tölt el, amit elértem. Képes voltam felállni és valamit tenni magamért. Legyőztem saját magamat. Tulajdonképpen mindezt nem egyedül értem el, hanem a családom és barátaim támogatásával. Ha nem lett volna az édesanyám, aki rengeteg kitűnő zöldséges ételt tanult meg elkészíteni, amit mindig elő is készített nekem és ezzel rengeteget segített, azt hiszem, nem tudtam volna megcsinálni. Most olyan ruhákat is felveszek, amilyeneket azelőtt sosem viseltem volna. Ráadásul néha még valami színeset is felveszek. Azelőtt csak sötét ruhákat hordtam – hiszen tudják, a fekete karcsúsít. Azon kívül, hogy sikerült az alakomat megformálnom, a legnagyobb jutalom számomra, hogy a kislányom végtelenül büszke rám!

Lenka

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH