Kristína Vizentová-Lépesová

Kristína Vizentová-Lépesová

„Abban bíztam, hogy egy jól választott ruha az alakom minden előnytelenségét eltakarja.“

A diéta időtartama: 1,5 hónap
Életkor: 26 év
Magasság: 170 cm

Kezdő súly: 71 kg
Jelenlegi súly: 64 kg
Súlyveszteség: -7 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Az én történetemet nevezhetjük klasszikus fogyókúrás sztorinak. Természetesen, a vele járó „klasszikus“ kibeszéléssel, miszerint nem tudom, hogyan és mikor szaladtak föl a kilók és az elmaradhatatlan meggyőződéssel, hogy a jól megválasztott öltözék és ruhák minden előnytelenséget eltakarnak. A rendszertelen és egészségtelen étkezés eredményeként 7 év alatt 10 kg felesleg jött rám. Minden erőfeszítésem ellenére sem sikerült ez idő alatt leadnom egyetlen felesleges kilót sem. Minden eddigi fogyási kísérletem és próbálkozásiam a különböző diétákkal kudarcot vallottak. Egészen addig, amíg a sógornőm által meg nem ismertem egy táplálkozási tanácsadónőt, Huber Gabikát. Gabikának nagyon köszönöm, hogy megmutatta, hogyan is kell ezt csinálni és végig kísért a NutriFood diétám egész ideje alatt.

Végre valami, ami igazán működik!

Ez a diéta végre hatásosnak bizonyult. A NutriFood segítségével képes voltam 7 kilótól megszabadulni. A teljes étrendhelyettesítő programot csináltam, ezért biztos lehettem benne, hogy a fogyókúrát siker koronázza majd. Ezen felül az egészségemet is támogatja, mivel a NutriFood alacsony kalóriatartalmú ételei kiegyensúlyozott tápanyagtartalommal rendelkeznek és minden, a szervezet számára fontos anyagot tartalmaznak, főképp a vitaminokat és az ásványi anyagokat. Éppen ezért alkalmasak az egész napi étkezés teljesértékű helyettesítésére, ami nagyban felgyorsította és elősegítette a testsúlycsökkentésem kitűnő eredményét.

Táplálkozási tanácsadó felügyelete mellett fogytam.

A táplálkozási tanácsadónőmnek köszönhetően jöttem rá, hogy van kitartásom és most már tudom, hogy a szakember segítsége nélkül ez olyan könnyen nem is ment volna. Gabika bíztatott, tanácsokat adott és az ő támogatásának is köszönhetően sikerült mindezt elérnem. A súlycsökkentő program után fokozatosan vezetett át a szilárd táplálékra való átmeneti fázison és a testsúly stabilizációs fázisán, melyeknek köszönhetően a diéta végén semmiféle jo-jo effektus nem lépett fel és az elért súlyomat továbbra is sikeresen tudom tartani.

Finom diéta?

Valószínűleg furán fog hangzani, de a diéta során az ételek valóban nagyon ízlettek nekem. Rájöttem, hogy olyan alacsony kalóriatartalmú ételekkel, amik minőségesek és ráadásul finomak is, sokkal könnyebben megy a fogyókúra. A NutriFood koktélok nagyon finomak, alevesek is kiválóak és ezen felül még laktatóak is. Egy hét után már semmiféle éhségérzet nem gyötört, és amióta sikerült lefogynom, az egészségtelen, rántott és zsíros ételek utáni sóvárgásom is elmúlt. A ruhák, amik ez idáig kicsik voltak, most egyszeriben nagyok rám, ezért fel is újítottam a ruhatáramat egy csomó divatos darabbal.

Mindenkinek, akik sikertelenül küzdenek a fogyással és minden egyes felesleges kilóval, merem ajánlani a NutriFood diétát, ami nekem igazán segített. Úgy döntöttem, hogy folytatom a fogyókúrát. Azt tűztem ki célul, hogy a maradék 3 felesleges kilót is leadom.

Tessék hát jóízűen nekilátni!
Kristína Vizentová-Lépesová

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH