Eva Krasucká

Eva Krasucká

„A NutriFood megtanított végig gondolni, hogyan is táplálkozom.“

A diéta időtartama: 2 hónap
Életkor: 30 év
Magasság: 168 cm

Kezdő súly: 109,5 kg
Jelenlegi súly: 99,8 kg
Súlyveszteség: -9,7 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

A NutriFood súlycsökkentő programjával úgy ismerkedtem meg, hogy jelentkeztem egy versenybe, melyet egy női magazinban (Báječná žena, a szerk.) hirdettek meg.

Már régóta fontolgattam, hogy valamit kezdek magammal, mivel a férjemmel babát szeretnénk, én pedig szeretném magamat jobban érezni a bőrömben, több önbizalmat szeretnék, de legfőképp egészségügyileg akarok fitt lenni. Sokáig gondolkodtam és kételkedtem is, hogy bejelentkezzek-e, de megbeszéltem a barátnőmmel, aki rögtön biztatott, hogy ne habozzak és vágjak bele.

Ezután jött egy kedves hívás, hogy beválogattak a versenybe, és sor került az első vizsgálatra is. A táplálkozási tanácsadónők mindent elmagyaráztak és elkészítettek egy csomagot a NutriFood élelmiszerekből részletes útmutatással, hogyan is kell a súlycsökkentő programot végezni. Bónuszként még részt vehettem egy nem invazív testkezelésen is, az ún. kavitáción, ahol a problémás testrészeket vették kezelés alá.

Az első pillanatban sokkolva éreztem magamat. Egyrészt mivel megtudtam, mennyi is a súlyom (otthon rosszul mértem meg magamat), másrészt mert szembesültem az egészségi állapotommal, mivel a túlsúlyomon kívül egészségileg sem éreztem magamat a legjobban. Körülbelül egy héttel a diéta kezdete után már kezdett minden jobbra fordulni.

harcolni kezdtem hát, ha már egyszer belevágtam. Nem fogok hazudni, számomra nem volt egyszerű. Más ételek, átállni az új étrendre és úgy egészében az életmódváltás is nehéz volt. Jó volt viszont, hogy négyen voltunk, kölcsönösen támogattuk egymást és gyakran gondoltam arra, hogy nem egyedül járok ebben a cipőben.

A NutriFood ételek ízlettek, megtanultam ráadásul a spenótot is szeretni, de egészében másképp gondolkodni arról, mit is fogyasztok és hogyan étkezem. Már nem ennék olyan nagy adagokat mint ezidáig. Ha belegondolok, egyenesen bizarr volt, ahogy eddig étkeztem.

Nagyon tetszett a kavitáció is, mely a problémás testrészek kezelésére szolgált. Segített az alakformálásban és a fogyás által elért hatást is támogatta. Tényleg remek volt, egész napra feltöltötte a lelkemet boldogsággal. Jól esik csak egy órácskára is kilépni ebből az egész közegből, abból, hogy annyira igyekszem lefogyni, amikor pihenek is egy kicsikét.

A súlycsökkentő program végeztével is igyekszem, edzeni járok, számolom a kalóriákat és nem akarom feladni az álmomat a a szép és egészséges testről!

Nagyon szépen köszönök mindent, az egész fantasztikus volt. A sok kedves hölgy – a táplálkozási tanácsadónők, is sokkal egyszerűbbé tették a felesleges kilókkal való küzdelmet. Még egyszer köszönöm.

Eva Krasucká

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH