Anna Krupská

Anna Krupská

„A NutriFood fogyókúrás program diétája megfelelt az elvárásaimnak és tényleg gyorsan mentek le a kilók.“

A diéta időtartama: 2 hónap
Életkor: 57 év
Magasság: 164 cm

Kezdő súly: 112,4 kg
Jelenlegi súly: 99,8 kg
Súlyveszteség: -12,6 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Fiatal koromban nagyon csinos voltam és a súlyomat is tartottam – ami 52 kiló volt csupán. Akkoriban nagyon jól működött az anyagcserém, ezért tényleg mindent megehettem, amit csak megkívántam. Azután teherbe estem. Amikor azonban másodszor estem teherbe és összesen 7 évig voltam GYES-en, a súlyom rohamos gyarapodásnak indult. Férjemmel vállalkozásba kezdtünk és az ezzel járó tömérdek stressz, valamint a rendszertelen étkezés megtették a magukét és mindez visszaköszönt a testsúlyomban – hízni kezdtem.

Nagy pofont kaptam az élettől!

Szeretett nővérem és az édesanyám súlyos betegséggel küzdöttek. Édesanyám később elveszítette a küzdelmet a gyomorrákkal szemben. Nagyon nehezen tettem túl magamat ezen a dolgon, sőt ekkoriban pszichológushoz is kellett járnom. Antidepresszánsokat szedtem és elértem a szinte felfoghatatlan 118 kg súlyt.

Később boldog időszakok is jöttek, például amikor a lányunk bejelentette, hogy férjhez megy. Örömanyaként a lehető legjobban akartam kinézni és a túlsólyommal szerettem volna kezdeni valamit. Közbeszólt azonban az influenza, utána jött a Karácsony és végül, amikor egy téli napon a havat kezdtem eltakarítani a járdáról, becsípődött a derekam, így a fogyásnak búcsút is inthettem.

Ezek után kaptam a jó hírt a „Bájos alak“ nevű versenyről, amibe titkon bejelentkeztem. El sem tudják képzelni azt az örömet, amikor felhívtak, hogy beválogattak a versenybe és a NutriFood program segítségével fogyhatok, táplálkozási szakember felügyelete alatt. Könnybe is lábadt a szemem az örömtől és boldog voltam, hogy ekkora esélyt kaptam, hogy leszámoljak a felesleges kilóimmal.

Ellátogattam hát a pozsonyi Esztétikai orvostudományi és súlycsökkentési klinikára, ahol a NutriFood központi tanácsadó irodája található, és abszolváltam az első kivizsgálást. Az további ellenőrzésekre a fogyókúrám során már nálunk, Keleten, került sor. Az első kivizsgálás eredményei korántsem voltak hízelgőek, ahogy arra számítottam is. Mindezek ellenére azonban elszántam magam, hogy leadom a felesleges kilókat, jobban fogok kinézni a lányom esküvőjén és legfőképpen jobban fogom érezni magamat a bőrömben és teszek valamit az egészségemért is.

A NutriFood diétától mindenekelőtt azt vártam el, hogy beindítja az anyagcserémet és hogy segít rendezni a gondolataimat a fejemben és úgy beállítani magamat, hogy a kilók tényleg le is mennek. Ezenkívül meggyőződésem volt, hogy a diétát következesen be fogom tartani, hogy sikerüljön minél többet fogynom. A NutriFood fogyókúrájában nagyra értékelem, hogy a táplálkozási tanácsadó irányít, elmagyarázza, mit szabad enni és mit nem és folytonosan szakember felügyelete alatt állok.

A családom büszke rám!

A diéta megfelelt az elvárásaimnak, és a kilók valóban nagyon gyorsan mentek le. A 2 hónapos NutriFood fogyókúrás program során sikerült majdnem 13 kilót leadnom. A lányom büszke rám, sőt néha az az érzésem, hogy az átalakulásom nagyobb örömöt jelent a férjem és gyermekeim számára, mint saját magamnak. A környezetem nagyban támogatott, sőt még most is támogat, amikor úgy döntöttem, hogy folytatom a NutriFood segítségével a fogyást.

Mindenkinek, aki gyorsan és amellett egészségesen szeretne fogyni, és akár 10 kilónál többet szeretne leadni, a NutriFood diétát bátran merem ajánlani. Az én -13 kilóm szinte észrevétlenül ment le. Sokkal jobban érzem magamat a bőrömben, nem fulladok ki és az ízületeimre sem nehezedik akkora teher, mint azelőtt. Nagyon nagy előny, hogy emellett az étrend mellett a rendelkezésre étel bőven elég, így nincs éhezés, mint más diéták esetében. Az ételek elkészítése nagyon egyszerű és őszintén mondhatom, hogy nekem a NutriFood mindegyik étele nagyon ízlett. És ami a legfontosabb – emellett a speciális étrend mellett biztos lehettem abban, hogy minden megvan benne, amire a szervezetnek szüksége van, és hozzájut a szükséges vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz és egyebekhez, amelyek nélkülözhetetlenek számára.

Személyes tapasztalom után bármikor újra belekezdenék. És mivel az elért eredménnyel módfelett elégedett vagyok, úgy döntöttem, hogy folytatom a NutriFood diétát. Ennél a típusú fogyókúránál nagyon fontos a szakember, aki tanácsot ad Önnek és figyelemmel kíséri a súlycsökkentés egész folyamata során. Ezen felül, amit más diétáknál nem talál meg, az a tény, hogy a NutriFood élelmiszerei kiegyensúlyozott tápanyagtartalommal rendelkeznek. Alacsony kalóriatartalmúak, fehérjében, rostokban gazdagok és főleg – az egész napi étkezés teljes értékű helyettesítésére is alkalmasak. Nekik köszönhetően a fogyás tényleg gyors, emellett pedig biztonságos és az egészségre is jótékony hatással van.

Természetesen az a legjobb, ha egyáltalán nem hízik el. De ha már van pár felesleges kiló, akkor a legjobb megoldás a NutriFood diéta.

Anna Krupská

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH