NutriFood sör

Engedjék meg, hogy bemutassuk ezt az alacsony kalóriatartalmú újdonságot a NutriFood ízletes italainak sorából.

Az alacsony energiatartalmú NutriFood sör magas fehérjetartalommal egy egyedülálló enyhén alkoholos ital kiváló minőséggel és ízzel, amely főképp a NutriFood súlycsökkentési programjában részt vevő emberek számára alkalmas, valamint azok számára is, akik bármilyen más diétát tartanak, de nem tudnak lemondani erről a finom aranyló folyadékról.

Ismerje meg a NutriFood magas fehérjetartalmú sörét – halvány arany szín trópusi gyümölcsökkel és a karamell lágy illatával, a komló ízével, melynek édessége a fehérjékből és a szárított malátából származik.

A NutriFood alacsony kalóriatartalmú sör több mint 21g fehérjével gazdagabb, melyeket könnyen felszívódó aminosavak formájában tartalmaz, 3,6% alkoholt tartalmaz és cukormentes. Éppen ez teszi alkalmassá arra, hogy kiegészítse minden ínyenc étlapját és itallapját, aki épp súlycsökkentésnek veti alá magát, mindezt pedig bármiféle lelkiismeretfurdalás nélkül. A magas kalóriatartalmú alkoholos italok kitűnő alternatívája, de egyedülálló ital az edzés végeztével is, vagy mint az étel helyettesítője limitált kalóriabevitel esetén egy edzésben lévő sportolónál. Második vacsoraként is kitűnően szolgál elalvás előtt, amikor is nem számít az alkoholtartalma sem.

A NutriFood magas fehérjetartalmú sör azonnal megnyeri Önt magával ragadó ízével, amely még a sör legnagyobb szerelmeseit is meggyőzi. Talán említeni sem kell, hogy behűtve a legfinomabb.

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH